Preloader gif

За нас

иновация, гъвкавост и надежност

Политиката на Г.М. ЕООД е насочена към непрекъснато усъвършенстване и модернизиране на производството, съхраниението и дистрибуцията на етилов алкохол, глюкозни сиропи, сух зърнен спиртовиден остатък DDG’S с търговското наименование фермодил и декстрин, с гарантирани качество и безопасност, носещи максимална полза за организацията на заинтересуваните и страни.

Фирма „Г.М.” ЕООД се намира в столицата на България - гр.София, в непосредствена близост до аерогара София и основните транспортни артерии – автомагистрали Хемус и Тракия.

В днешния забързан и динамичен свят, нашата цел е да бъдем надежден партньор на нашите клиенти във всеки един момент,

В днешния забързан и динамичен свят, нашата цел е да бъдем надежден партньор на нашите клиенти във всеки един момент, независимо от това колко гъвкави и адаптивни трябва да бъдем, за да постигнем следното – бързина, простота, постоянство и високо качество. Постоянният напредък, големите инвестиции, разнообразните услуги и ориентацията към клиента, ни помагат да се движим напред и да бъдем приемани / разпознавани като надеждни и иновационен доставчик на пазара на етилов алкохол, глюкозни сиропи, сух зърнен спиртоварен остатък – фермодил и декстрин. Иновация, гъвкавост и надеждност – няма противоречие!

Акредитирана лаборатория за изпитване на етилов алкохол, съгласно БДС EN ISO / IEC 17025:2006 БСА рег.№ 16 ЛИ

Разгледайте нашата история

Продукти